Divortul o sa-l coste scump pe Arnold Schwarzenegger

divort schwarzenegerAverea lui Arnold Schwarzenegger si a sotiei sale este evaluata la 400 milioane de dolari (280 milioane de euro). Este vorba deci de o suma fabuloasa care ar putea fi impartita la 2. Cei doi soti semnasera un contract prenuptial inaintea casatoriei care conserva averea actorului. Dar, din pricina infidelitatilor "terminatorului", acest contract este posibil sa fie ignorat total.

Maria Shriver a apelat la un avocat specialist in divorturile dintre staruri - Laura Wasser care s-a ocupat si de divortul lui Britney Spears si Kevin Ferline si de cel al lui Ryan Reynolds si Scarlett Johansson.

 

In acelasi timp, sotia inselata are cu ce sa isi argumenteze cererile in favoarea sa in fata tribunalului, avand in vedere ca actrita Jane Seymour tocmai a dezvaluit ca Arnold Schwarzenegger ar avea doi alti copii din flori, altul decat cel nascut cu femeia sa de menaj.

 

Daca Maria Shriver reuseste sa obtina 200 milioane de dolari (142 milioane de euro) in urma procesului, divortul lui Schwarzenegger va devini cel mai costisitor din historia Statelor-Unite. Momentan detinatorul acestui titlu este Tiger Woods care a pierdut 100 milioane de dolari (71 milioane euro) cu ocazia propriului sau divort.

Articole din aceeasi categorie: