Divort.org - Divortul si totul despre el Divort.org - Divorțul și totul despre el: știri, practică juridică în materie, găsește un avocat sau notar specializat în divort/partaj, acte necesare și legislație. https://divort.org/ Fri, 07 Aug 2020 07:12:27 +0000 Joomla! 1.5 - Open Source Content Management ro-ro Divort Tariceanu IV https://divort.org/divort-tariceanu-4 https://divort.org/divort-tariceanu-4 Divort Tariceanu 4Fostul premier al Romaniei, Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa, notarul public Popescu-Ioana Tariceanu, au decis să solicite divortul de comun acord.

Presa a scris despre un posibil nou divort al lui Tariceanu (al patrulea ca numar) inca din anul 2008, cand fostul prim ministru a dezmintit zvonurile care acum, in 2011, s-au confirmat.

]]>
bobicraioveanu@yahoo.com (Administrator) Monden Fri, 19 Aug 2011 16:58:32 +0000
Divortul la japonezi - In Japonia sotii sarbatoresc divortul https://divort.org/divortul-japonezi-japonia https://divort.org/divortul-japonezi-japonia Ceremonia de divort a devenit foarte populara in Japonia. Petrecerea de divort este asemanatoare celei de nunta: urmatorii fosti soti isi invita rudele si prietenii ca sa manance, sa bea si sa se distreze. 

]]>
bobicraioveanu@yahoo.com (Administrator) Monden Tue, 05 Jul 2011 11:51:27 +0000
Divortul o sa-l coste scump pe Arnold Schwarzenegger https://divort.org/divort-arnold-schwarzenegger https://divort.org/divort-arnold-schwarzenegger divort schwarzenegerAverea lui Arnold Schwarzenegger si a sotiei sale este evaluata la 400 milioane de dolari (280 milioane de euro). Este vorba deci de o suma fabuloasa care ar putea fi impartita la 2. Cei doi soti semnasera un contract prenuptial inaintea casatoriei care conserva averea actorului. Dar, din pricina infidelitatilor "terminatorului", acest contract este posibil sa fie ignorat total.

Maria Shriver a apelat la un avocat specialist in divorturile dintre staruri - Laura Wasser care s-a ocupat si de divortul lui Britney Spears si Kevin Ferline si de cel al lui Ryan Reynolds si Scarlett Johansson.

 

]]>
bobicraioveanu@yahoo.com (Administrator) Monden Sat, 28 May 2011 07:35:13 +0000
Divortul Christinei Aguilera s-a finalizat https://divort.org/christina-aguilera-divort-finalizat https://divort.org/christina-aguilera-divort-finalizat Christina Aguilera DivortChristina Aguilera este in mod oficial divortata incepand de vineri 15 aprilie 2011, dupa o durata de sase luni a procedurii (este vorba de un termen obligatoriu prevazut de legea californiana). Cantareata solicitase divortul in octombrie 2010, dupa o casnicie care a durat aproape sase ani si din care a rezultat un fiu de trei ani pe nume Max. 

Artista are acum o relatie cu Matthew Rutler, asistent producator, pe care l-a intalnit pe platoul de filmare in timpul realizarii filmului "Burlesque".

 

]]>
bobicraioveanu@yahoo.com (Administrator) Monden Wed, 11 May 2011 23:07:40 +0000